Zoekmachine optimalisatie Blog? De complete NL Lijst

Zo. Daar is hij dan. Nederlands meest complete lijst met zoekmachine optimalisatie blogs. Eerst maar een opsomming welke er allemaal in staan (ja met nofollow) daarna een Google Custom Search en een Yahoo Pipe welke de boel samenvoegt en natuurlijk op een OPML bestand waarin alle feeds zitten. Knock yourself out!

RSS Feeds zoekmachine optimalisatie blog feeds

OPML bestand
Voor de mensen die graag gebruik maken van hun eigen RSS reader is dan hier het SEO Blog OPML bestand

Yahoo pipe
Yahoo Pipes kan veel feeds in één RSS feed stoppen. Dit betekend dat je alle feeds eenvoudig kunt volgen. Gebruik de volgende yahoo Pipe: SEO Blogs NL

Google Custom Search
Mocht je al deze bronnen in één keer willen doorzoeken, dan kun je dat via onderstaand veld doen. Dit is een Google Custom Engine, echter heb ik Google eerder deze avond een beetje stuk gemaakt en mag ik er nu even geen gebruik meer van maken. Deze houden jullie van mij te goed!
Oops ;)

Mis je een blog in deze lijst, schrijf hem dan in de comments of neem even contact op, spread the word, zodat ik hem up-to-date kan houden!

Reacties

 1. zegt

  @mf jullie staan al wel in de OPML die had ik handmatig nog toegevoegd op het laatste (ik lees uiteraard de hele feed en die zit in andere categorie) maar daardoor vergeten in de lijst te zetten. Hij stond ook al in de CSE ;)

 2. zegt

  Leuke lijst, meeste sites kende ik al maar een beetje overzicht kan nooit kwaad.

  Welke criteria heb je gehanteerd bij het samenstellen van deze lijst? Want er zijn denk ik wel meer blogs die pretenderen regelmatig over zoekmachineoptimalisatie te schrijven (waaronder ondergetekende)…

 3. zegt

  zooo, ik was wel verrast m’n eigen blog daar te zien, ik heb de laatste tijden veel te weinig over seo geschreven van wege drukte, maar ik maak het wel goed.

 4. zegt

  Prima lijst en je OPML file levert me een enorme tijdwinst op.. die ik dan wel weer vet kwijt raak door het lezen van de Blogs :-)

  Roy, bedankt voor je lijst en de vermelding!

 5. zegt

  Een uitgebreid lijstje. Sommige herken ik en sommigen zijn nieuw voor mij. In ieder geval zal ik zeker langs gaan en vele met mij ook, dus gratis traffiek voor diegene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *