Persoonlijk

Attn: trafficbuilders

Ik volg jullie seo blog met veel plezier, maar ik kan nooit reageren. Nou weet ik best dat dat natuurlijk een ideale manier van linkbait is, maar ik ben te lui om er echt een artikel over te schrijven als ik mijn RSS-feeds aan het doornemen ben. Later ben ik het meestal domweg vergeten. Dat vind ik jammer want jullie artikelen zijn leuk om te lezen!

Tevens is een toevoeging in de trant van: ‘lees meer’ of met een leuke anchor tekst ook een goed idee in jullie RSS feed. Verder niets dan hulde en vandaar ook twee linkjes ;)

Ik optimaliseer websites op het gebied van online marketing, zoekmachine- en conversieoptimalisatie. Neem contact met mij op als je eens over jouw kansen wilt praten.

9 Comments

 1. Hi Roy! De reactiefunctie komt er z.s.m. in. We hebben deze zoals ook Wilco aangeeft tot nu toe opzettelijk uitgelaten. Niet zozeer om te kijken wie er hapt met een post als deze :), maar meer om onze bezoekers en voornamelijk onszelf even te laten wennen aan het bloggen.

  Maar goed om te zien dat we al een kleine schare trouwe lezers hebben! Binnenkort zetten we de reactiefunctie aan (wellicht deze week nog) en wordt je geduld beloond. Die suggestie voor in de RSS wordt aan gewerkt.

  In de tussentijd: dank voor de link love!

 2. @Wolter,
  Inderdaad complimenten voor het weblog!
  Ik heb ook een tijdje met Joomla gewerkt, maar ik ben overgestapt op WordPress en dat bevalt me een stuk beter, dus hierbij m’n aanbeveling voot het TBlog!

 3. @Ed

  Dank!

  Ja Joomla is wat het blog betreft niet de meest handige keuze realiseren we ons. Maar met wat kleine aanpassingen hier en daar redden we ons prima vooralsnog. Heb hobby-uren over :)

  Overigens een kleine bug in WordPress waar ik telkens tegen aanloop: als je reageert als bezoeker op een post en je plaatst een url in die post aan het einde van een zin, gevolgd door een punt, wordt de punt meegenomen in de url. Zo ook in Wilco’s reactie hier. 301 doet wonderen, maar toch…

Write A Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.