1872
4 minuten lezen

Wat doe je als moderne SEO nog?

Het is weer die tijd van het jaar. SEO moet weer worden begraven en veel van de mindere SEO Goden schieten in de paniekmodus. Anderen gebruiken de paniek natuurlijk om hun product of pageviews te pushen, maar wat is er nu werkelijk aan de hand?

927
Minder dan een minuut lezen

Customer Journey & SEO

Op basis van een case van Alabastine probeer ik je op weg te helpen hoe je je customer journeys en SEO inzet inzichtelijk kunt krijgen.

1671
6 minuten lezen

Webanalytics & Business Intelligence leiden tot factbased marketing

Webanalytics zijn hot en essentieel. Belangrijker is dat je gelukkig tegenwoordig ook meer hoort over BI waar webanalytics een klein onderdeel van is. Veel bedrijven zijn op zoek naar de ‘holy grail’ van de customer journey. Hoe verdeel ik mijn kanalen per conversie. Dit artikel geeft inzicht in hoe Rocket Internet dit benaderd.

2 minuten lezen

SEO in de mix in 2012

Door SEO goed te integreren in je Marketing mix krijg je in Google veel kansen om meer mensen op jouw site te laten komen en kennis te laten maken met je activiteiten.

1439
1 minuut lezen

David Ogilvy. Dé held.

10 tips van David Ogilvy uit 1982 die elke schrijver zou moeten toepassen, elk moment van de dag. Je weet dat het werkt als het 30 jaar blijft.

8 minuten lezen

Linkbuilding in 2012

27 vragen over linkbuilding en SEO waarin de toekomst en strategie van linkbuilding in 2012 worden besproken.

2052
3 minuten lezen

Waarom links geen likes worden

Links worden geen likes omdat het te vluchtig en beïnvloedbaar is en een te kleine steekproef bevat. Wel zijn ze sterk van invloed op de personalisatie.

467
2 minuten lezen

Een terugblik op 2011

2011 was een ‘ontspannen’ jaar en ik heb eigenlijk alleen maar hoogtepunten gehad. Natuurlijk valt er genoeg te verbeteren en daar heb ik ook over nagedacht, er zijn tenslotte altijd enkele nieuwjaarsresoluties nodig als een stok achter de deur.

Minder dan een minuut lezen

Scrum uitgelegd met behulp van Jip en Janneke

via agilethings.nl Een duidelijke uitleg over hoe SCRUM werkt, wat de voordelen zijn van Agile werken op een hele kinderlijke manier uitgelegd. Een aanrader aan een ieder die een nieuwe…..

Minder dan een minuut lezen

Lijstjes… Hoe kun je het origineel doen?

Allemaal gave lijstjes. Tenminste, daar zijn we met zijn alles suckers voor. Prima dus om er een leuke app voor te maken (flash eeks). Check hem uit, zitten leuke nummers tussen!